Ons vernieuwde klantenportaal MijnKeuring is verbeterd en biedt talloze voordelen voor u. In een tijdperk waarin digitale communicatie en informatie-uitwisseling de norm zijn geworden, is het waarborgen van de veiligheid en privacy van uw persoonlijke gegevens van het grootste belang. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van het gebruik van MijnKeuring:

  1. Veiligheid van uw gegevens: MijnKeuring biedt geavanceerde beveiligingsmaatregelen om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen cyberaanvallen, hackers en datalekken. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens in goede handen zijn bij ons.
  2. Efficiƫntie en gemak: Het gebruik van MijnKeuring vereenvoudigt de communicatie en samenwerking tussen u en ons. Documenten kunnen eenvoudig worden gedeeld en bijgewerkt, en u ontvangt automatisch een melding als wij een nieuw document voor u hebben klaargezet.
  3. Milieuvriendelijk: Het verminderen van ons papiergebruik en fysieke opslagruimte is goed voor het milieu.
  4. Toegankelijkheid: MijnKeuring is 24/7 toegankelijk vanaf elk apparaat met internettoegang. Dit betekent dat u altijd en overal toegang heeft tot uw gegevens en documenten.
  5. Regelgeving: Omdat MKiN te maken heeft met strenge wet- en regelgeving, biedt MijnKeuring een gecontroleerde en gedocumenteerde manier om aan deze vereisten te voldoen.

Kortom, MijnKeuring is een belangrijke vooruitgang om de efficiƫntie, veiligheid en klanttevredenheid te verbeteren. Het stelt ons in staat om u beter van dienst te zijn en tegelijkertijd de privacy en beveiliging van gegevens te waarborgen.