MKiN in hartje Amsterdam is altijd op zoek naar goede medewerkers!

Met MKiN zijn wij dagelijks bezig om betrokkenen zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van het bepalen van de rijgeschiktheid. Wij zorgen ervoor dat men deskundig en zonder hinder een oordeel ontvangt over hun gezondheidssituatie in het kader van de beoordeling van hun rijgeschiktheid bij het CBR.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in een grachtenpand uit 1715 aan de Herengracht in Amsterdam. Onze werksfeer is informeel, open en er is veel ruimte voor persoonlijke initiatieven.

Medewerker Intake & Service

Vanaf 8 uur per week

Management Assistent

24-32 uur per week

Financieel Medewerker

16-24 uur per week

MKiN is expert op het gebied van medische keuringen

Het hebben van een medische aandoening is al een uitdaging op zich. Bij MKiN begrijpen wij dat.

Vanwege een aandoening kunnen bedrijven en instanties zoals het CBR of het UWV vragen een medische keuring te ondergaan. Bijvoorbeeld als men het rijbewijs wilt aanvragen/verlengen of wanneer men een verzekering wilt afsluiten. In verband met het inschatten van het risico op onverantwoorde situaties heeft de medisch adviseur meer gegevens nodig inzake de gezondheidssituatie van betrokkene. Het is van belang dat deze inschatting van de gezondheid onafhankelijk en deskundig gebeurt. Het Medisch KeuringsInstituut Nederland (MKiN) is gespecialiseerd in het inschatten van de gezondheid.

Onze medewerkers en artsen zijn dagelijks bezig om onze cliënten zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van het bepalen van de rijgeschiktheid. Wij zorgen ervoor dat men deskundig en zonder hinder een oordeel ontvangt over de gezondheidssituatie in het kader van de beoordeling van uw rijgeschiktheid bij het CBR.

Onze medewerkers zijn aandachtig, deskundig en oplossingsgericht.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020 – 261 25 60 of stuur een e-mail aan werken@mkin.nl.

Onze beloftes

  • De locaties van MKiN zijn altijd binnen 30 auto minuten rijden

  • Wij versturen het advies binnen 3 werkdagen aan het CBR*

  • Het MKiN stelt haar tarieven zorgvuldig vast volgens de wettelijk geldende NZa tarieven.

Aandachtig

Wij begrijpen uw situatie

Deskundig

Wij geven u een eenduidig advies

Oplossingsgericht

Wij helpen u met het CBR proces