Keuren bij MKiN

Wij ontzorgen u!

MKiN is het platform op het gebied van rijbewijskeuringen

Het Medisch Keuringsinstituut Nederland is een sterk collectief van artsen dat zich kenmerkt door hun expertise en ondernemende vermogen. Het netwerk bestaat uit artsen die bereid zijn hun kennis en kunde in te zetten bij het bepalen van de medische rijgeschiktheid van betrokkenen.

Graag werken wij samen met zelfstandige artsen en daarbij is ervaring, specialisatie en attitude alles bepalend. MKiN begeeft zich op het raakvlak van de gezondheidszorg en ondernemen. Wij ondersteunen aangesloten artsen op zakelijke gebieden zodat de artsen zich kunnen richten op waar zij goed in zijn, namelijk het geven van een medisch advies inzake de rijgeschiktheid.

Onze bedrijfscultuur is informeel, open en eerlijk. Onze voorwaarden zijn uitstekend en flexibel. Is uw interesse gewekt? Stuur een e-mail aan werken@mkin.nl of bel 020 – 261 25 60.

Wij ondersteunen:

 • Neurologen

 • Psychiaters

 • Internisten

 • Cardiologen

 • Basisartsen

Wat kan MKiN voor u betekenen?

Onze ervaring is dat het organiseren van keuringsdagen veel tijd en energie kost. MKiN biedt aangesloten artsen 5 voordelen:

 1. Netwerk
  MKiN beschikt over een goed netwerk van cliënten, locaties en medewerkers waardoor het voor de arts aanzienlijk gemakkelijker is meer keuringen in minder tijd te kunnen doen.
 2. Tijdsbesparing
  Doordat MKiN een aantal belangrijke organisatorische taken overneemt zoals agendabeheer, administratie en helpdesk, heeft de arts meer tijd voor primaire medische taken.
 3. Ervaring
  Onze medewerkers zijn aandachtig, deskundig en oplossingsgericht. Wij zijn ervaren op het gebied van het te woord staan van cliënten, het voorbereiden van keuringsdagen en het afhandelen met het CBR. Door de inmiddels jarenlange ervaring heeft MKiN:
  – uitstekend contact met cliënten;
  – bewezen en betrouwbare positie in de branche;
  – de juiste kennis met betrekking tot wet- en regelgeving.
 4. Minder stress
  Omdat wij ons bezig houden met alle niet-medische zaken zoals vragen van de cliënt en van het CBR, heeft u als arts minder stress.
 5. Financieel
  De administratie is bij de meeste artsen geen geliefde bezigheid. MKiN zorgt dat een aantal belangrijke administratieve en financiële activiteiten goed worden overgenomen zodat het risico voor de arts wordt beperkt.

Samengevat organiseert MKiN keuringsdagen waardoor de arts minder tijd en energie hieraan kwijt is. Wij hebben toegang tot het juist netwerk op administratief, organisatorisch en financieel gebied. Bent u arts en kunnen wij u ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op via steef@mkin.nl of bel 020 – 261 25 60.

Aandachtig

Wij begrijpen uw situatie

Deskundig

Wij geven u een eenduidig advies

Oplossingsgericht

Wij helpen u met het CBR proces