Moet u worden gekeurd door een cardioloog vanwege een pacemaker of ICD?

*Uiteindelijke kosten afhankelijk van duur keuring

Pacemaker / ICD

Als u een hartaandoening heeft of een hartoperatie heeft gehad, kan dit risico’s opleveren in het verkeer. Bijvoorbeeld als u een ICD of pacemaker heeft gekregen. Ook kunnen medicijnen invloed hebben op uw rijgedrag. Heeft u de Gezondheidsverklaring bij het CBR ingediend en bent u verwezen naar een cardioloog? Dan kunnen wij u helpen bij de keuring voor de verlenging van uw rijbewijs.

U kunt online uw afspraak plannen voor de rijbewijskeuring of ons bellen op 020 – 261 25 60, dan helpen wij u met het maken van de afspraak.

Wat houdt de keuring in?

De onafhankelijk cardioloog van MKiN zal onderzoeken of u volgens de wet-en regelgeving, de Regeling Eisen Geschiktheid 2000 (paragraaf 6.7), geschikt bent om deel te nemen aan het verkeer. Hierbij kijkt hij naar de medische informatie en zal hij u verschillende vragen stellen. Indien nodig zal de cardioloog ook lichamelijk onderzoek uitvoeren.

Tarief van keuring

Bekijk hier de kosten van de keuring.

Duur keuring

De keuring zal ongeveer 20 minuten duren.

Onze beloftes

  • De locaties van MKiN zijn altijd binnen 30 auto minuten rijden

  • Wij versturen het advies binnen 3 werkdagen aan het CBR*

  • Het MKiN stelt haar tarieven zorgvuldig vast volgens de wettelijk geldende NZa tarieven.

Jos Dijkstra
Jos Dijkstra
op 26 april 2024 neurologisch voor een CBR gezondheidsverklaring gekeurd door neuroloog Asahaad. de hele affaire heb ik als positief ervaren.
Theo Vossen
Theo Vossen
uitstekend ontvangen de keuring uitstekend een goed medisch onderzoek de neuroloog was vriendelijk en gaf goede uitleg bij het tijdens onderzoek
peter luijpen
peter luijpen
vlotte en nette keuringsarts
Ruud Picavet
Ruud Picavet
Relevante, vriendelijke en correcte keuring, die niet langer duurde dan nodig. Ik had tevoren zoveel mogelijk informatie ingestuurd over mijn medische geschiedenis, maar die ook nog in documentatie meegenomen. Dat bleek handig. Nauwkeurig gekeurd en ingelicht over het resultaat.
Ruud Anink
Ruud Anink
In alle rust werd naukeurig een keuring afgenomen door een ter zake kundige arts . Er is ook nuttige informatie uitgewisseld over het verdere beloop van een CVA.
J Callemeijn
J Callemeijn
Vriendelijke Man en deskundig

Aandachtig

Wij begrijpen uw situatie

Deskundig

Wij geven u een eenduidig advies

Oplossingsgericht

Wij helpen u met het CBR proces