Hoe kunt u de keuring betalen?

Na het maken dan de afspraak ontvangt u binnen 2 werkdagen de factuur voor de keuring. Wij vragen u vriendelijk de factuur vooraf te betalen. In het verleden is gebleken dat betrokkenen teleurgesteld kunnen zijn in het advies van de arts. Helaas is ook gebleken dat veel betrokkenen niet bereid zijn vervolgens de factuur te voldoen. Daarnaast heeft MKIN te maken met een aantal betrokkenen die ondanks het maken van de afspraak niet verschijnen tijdens de keuring. Dit brengt extra kosten met zich mee.

Iedere keuring is uniek waardoor wij niet kunnen inschatten hoeveel tijd de arts precies nodig heeft om een goed advies te geven. Op basis van de vele keuringen die onze artsen doen gaan wij uit van een gemiddelde duur voor de directe tijd en indirecte tijd van 20 minuten in geval van een keuring naar aanleiding van een Gezondheidsverklaring. In geval van een keuring in geval van een Mededeling gaan wij uit van een gemiddelde duur voor de directe tijd en indirecte tijd van 35 minuten. Daarom brengen wij u een toeslag als voorschot in rekening. Na afloop van de keuring ontvangt u een eindafrekening. Op basis van deze eindafrekening kunt u recht hebben op teruggave van uw voorschot of heeft u de plicht om de aanvullende toeslagen te betalen.

U kunt veilig en snel online betalen via Ideal. Wij maken gebruik van onze betalingspartner Mollie. Dit is 100% betrouwbaar. Via Mollie kunt u betalen als u bankiert via ABN Amro, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, SNS, Triodos Bank en Van Lanschot. Daarnaast is het mogelijk om met creditcard te betalen van Mastercard en VISA.

U kunt ook het bedrag per bankoverschrijving betalen. U kunt de factuur betalen via  NL60ABNA0514024305 t.n.v. Medisch KeuringsInstituut Nederland o.v.v. uw factuurnummer.

Wilt u weten hoe ons tarief is opgebouwd? Klik hier.

Heeft u problemen met betalen? Klik hier.

Heeft u vragen over uw factuur? Bel dan met 020 – 261 25 60 of stuur een e-mail aan info@mkin.nl.

Aandachtig

Wij begrijpen uw situatie

Deskundig

Wij geven u een eenduidig advies

Oplossingsgericht

Wij helpen u met het CBR proces