Heeft u een medische rijbewijskeuring nodig? 

Welke rijbewijskeuring heeft u nodig? 

Kies hieronder de situatie die bij u past en rond zo snel mogelijk uw medische keuring(en) af met hulp van MKIN.


75+ Keuring

Wanneer uw rijbewijs verloopt op of na uw 75ste verjaardag


Medische aandoening

Als u een aandoening heeft die van invloed is op uw rijgeschiktheid


Beroepschauffeur

Indien u uw groot rijbewijs C (vrachtwagen) of D (bus) aanvraagt of moet verlengen


Alcohol en/of Drugs

Als u in het verleden bent aangehouden door de politie i.v.m. alcohol/drugs gebruik


Beginnend chauffeur

lndien u een medische keuring nodig heeft bij het halen van uw rijbewijs
Bertus van der Kruk
Bertus van der Kruk
Makkelijk bereikbaar en goede service.
Piet Vriend
Piet Vriend
De keuring is op een deskundige, vlotte en vriendelijke manier gegaan
Paul van den Broek
Paul van den Broek
Fijn om begripvolle maar vooral goed opgeleide specialisten. Jammer dat de wachttijd zolang duurde. Voor de laatste specialisten ongeveer 7 weken en dan nu weer wachten op de beslissing van het CBR.
Elly de Geus
Elly de Geus
Een zeer vriendelijke ontvangst door de keuringsarts. Hij nam de tijd en was geinteresseerd. Prima, dank u wel ! Groet, Elly de Geus
acpm Kieft
acpm Kieft
Prima op tijd, heel aardige dokter.
Ramon Heikamp
Ramon Heikamp
De keuring in Arnhem wordt gedaan door een heel vriendelijke, begripvolle man. Ik was door een domme fout te laat en de beste man wilde mij nog gewoon ontvangen en de keuring uitvoeren. Het enige minpuntje is dat het zo veel moet kosten voor die 15 minuten dat je binnen bent.. verder niks op aan te merken.
Frans Cuppen
Frans Cuppen
Bij MKiN kreeg ik op de gevraagde, zéér korte termijn mijn keuringsafspraak. De ontvangst was vriendelijk, de keuring deskundig en rapportage elektronisch efficiënt. Ik verwacht hiermee de gewenste, snelle afhandeling van de verlenging van mijn rijbewijs door het CBR.

Rijbewijs halen

Voordat u af kunt rijden moet u een Gezondheidsverklaring invullen bij het CBR. Op basis van de Gezondheidsverklaring beoordeelt het CBR of u gezond genoeg bent om te rijden. De Gezondheidsverklaring vult u zelf in via mijn CBR waar u kunt inloggen met uw DigiD. Wanneer het CBR bevestigt dat er meer onderzoek nodig is om uw rijgeschiktheid te bepalen dan komt u bij het MKIN terecht. Wanneer u verwijzingen heeft ontvangen kunt u een afspraak bij ons maken voor een medische keuring.

Rijbewijs verlengen

Wanneer u uw rijbewijs wil verlengen dan beoordeelt het CBR opnieuw of u gezond genoeg bent om te rijden. Dit start bij het invullen van de Gezondheidsverklaring bij het CBR. Wanneer u de verwijzing(en) van het CBR heeft ontvangen kunt u bij ons terecht voor uw rijbewijskeuring bij u in de buurt.

Handige tips

Heeft u een vraag?

Bij het Medisch KeuringsInstituut Nederland (MKIN) zijn wij dagelijks bezig om u zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van het bepalen van uw rijgeschiktheid. Wij zorgen ervoor dat u deskundig en zonder hinder een oordeel ontvangt over uw gezondheidssituatie in het kader van de beoordeling van uw rijgeschiktheid bij het CBR.

Aandachtig

Wij begrijpen uw situatie

Deskundig

Wij geven u een eenduidig advies

Oplossingsgericht

Wij helpen u met het CBR proces